Institutionen för data och systemvetenskap är en av de största institutionerna inom samhällsvetenskapliga fakulteten med ca 200 anställda och ca 4 500 studenter per läsår. Undervisningen är inriktad mot affärssystem, interaktionsdesign, datasäkerhet, speldesign, beslutsteori och projektledning. De huvudsakliga forskningsområdena är: affärssystem, datasäkerhet, data science, digitala spel, digital innovation, e-förvaltning, hälsoinformatik, IT-management och styrning, risk- och beslutsanalys, språkteknologi och teknikstött lärande. Mer information om oss finns på: Institutionen för data- och systemvetenskap.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av undervisning och handledning på grund- och avancerad nivå på kurser inom praktisk projektledning och kvalitativa forskningsmetoder inom data och systemvetenskap. Kursansvar och kursadministration ingår till viss del i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • masterexamen i data- och systemvetenskap eller annat område som av arbetsgivaren bedöms som relevant,
  • erfarenhet av undervisning och handledning inom projektledning och kandidat och masteruppsatser på högskolenivå inom relevanta områden, och
  • god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Det är meriterande om du även har:

  • erfarenhet av kursutveckling, -ansvar och -administration på högskolenivå,
  • erfarenhet av undervisning både på campuskurser och på distanskurser på högskolenivå, och
  • erfarenhet av forskning inom våra forskningsområden.

Eftersom arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra lärare kommer särskild vikt att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och en god förståelse hur människor tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar.

Om anställningen

Anställningen gäller tills vidare på 70 % av heltid med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Hos oss får du dynamiken i samspelet mellan högre utbildning och forskning som gör Stockholms universitet till en spännande och kreativ miljö. Du arbetar i en internationell miljö och får förmånliga villkor. 

Stockholms universitet värnar om att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika rättigheter och möjligheter för alla.

Kontakt

Ytterligare information lämnas av enhetsföreståndaren, docent Harko Verhagen, tfn 08-16 16 94, verhagen@dsv.su.se.

Ansökan

Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: att söka en anställning.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer SU FV-2285-24
Facklig företrädare
  • ST/OFR, st@st.su.se
  • Saco-S, saco@saco.su.se
  • Seko, seko@seko.su.se
Publicerat 2024-06-24
Sista ansökningsdag 2024-07-03

Tillbaka till lediga jobb